Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Don’t believe in God? Yoy are not alone.

Don’t believe in God? Yoy are not alone. (Δεν πιστεύεις στο Θεό;δεν είσαι μόνος.)
Απαντάμε ανάλογα και αντίστροφα.
Δεν πιστεύεις στο Θεό; Είσαι μόνος! Το αντέχεις;
Με το ερώτημα αυτό απαντάμε στο σποτ των άθεων που ιδρύουν Ναό και τηλεοπτικό κανάλι προπαγάνδας. Τελικά αυτοί που εναντιώνονται σε κάθε μορφή θρησκευτικότητας, ως άθεοι, επιχειρούν να αναγνωριστούν ως θρησκεία!!!
Άλλοι στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ επεδίωξαν να τελέσουν την Μαύρη λειτουργία, εμπαίζοντας την θεία Λειτουργία των χριστιανών. Τελετή λατρείας στον διάβολο με βωμούς, μνημεία, προσευχές και ναούς.
Τελικά πόσο θα απομακρυνθεί και θα διαστραφεί αυτός ο κόσμος, τόσο ώστε οικειοθελώς να αυτοκαταστρέφεται!
Κάποιοι ισχυρίζονται πως πρέπει να καταρριφθούν τα τείχη των δογμάτων που χωρίζουν τους ανθρώπους. Αυτοί αποδέχονται τα πάντα ως επιμέρους μορφές και διαφορετικές όψεις της αλήθειας.
Το δόγμα της ανεκτικότητας, της αρμονικής συνύπαρξης και επικοινωνίας επικρατεί και προσηλυτιστικά επιβάλλεται άνωθεν στη βάση, στο πιστό λαό κάθε θρησκείας και εθνικότητας.
Με τα βέλη της ιδεολογικής τους φαρέτρας για φονταμενταλισμό και ρατσισμό προσβάλλεται και πολεμείται κάθε λογική αντίδραση και άρνηση.
Ένας θρησκευτικός επιχειρείται συγκρητισμός και επιβολή της παγκοσμιοποίησης, ομογενοποίηση στο μύλο άλεσης εθνών και θρησκειών και των πλέον ετερόκλητων.

Αυτός ο πνευματικός και πολιτισμικός οδοστρωτήρας στρώνει τον δρόμο του αντίχριστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου