Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Στη Κρήτη με την Sky express


Την Τετάρτη,11-6-2014, με την αεροπορική εταιρία Sky express από Αλεξανδρούπολη 12 άτομα προσγειωθήκαμε στη Σητεία της Κρήτης, εκπρόσωποι Φορέων της περιοχής μας, για να αναπτύξουμε σχέσεις και επικοινωνία, γνωριμία και συνεργασίες για το ευρύτερο καλό.
     Συναντηθήκαμε με Δημάρχους Σητείας και Ηρακλείου, με Περιφερειάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, με το Επιμελητήριο Κρήτης, τον Σύλλογο Θρακών Κρήτης, Μέσα ενημέρωσης .     
     Ξεκίνησε η ανοικοδόμηση γέφυρας συνεργασίας σε θέματα αεροπορικής και ναυτιλιακής σύνδεσης, επιχειρηματικής δραστηριότητας, θρησκευτικού τουρισμού…Ολόθυμη είναι η επιδίωξη περισσοτέρων και τελεσφόρηση αγλαόκαρπων προσπαθειών.
     Την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως εκπροσώπησε ο π.Χαρίτων του Αγ.Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως. Στα ερωτήματα των Κρητών εκπροσώπων τουρισμού: Πού θα πάμε; Τι θα δούμε; Μνημεία, Ναούς, Αξιοθέατα, Μουσεία, Μοναστήρια…τους παραδώσαμε έντυπα και ενδιαφέρουσες εκδόσεις, τουριστικούς Οδηγούς της Ιεράς Μητρόπολης, ώστε να αποδεχθούν πως από την δική μας πλευρά ήμασταν καλά και επιμελώς προετοιμασμένοι, ώστε να μην μείνουν ερωτήματα αναπάντητα.
      Η όλη προσπάθεια δεν έμεινε σε ευχολόγια αλλά γρήγορα θα προχωρήσει σε ενέργειες και πράξεις που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ανάπτυξης προοδευτικά, τον τουρισμό και τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες..
      Στην ομάδα μας ήταν:
Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης:   Ευάγγελος Λαμπάκης,
Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης:  π. Χαρίτων Ρυζιώτης
Επιμελητήριο Έβρου: Σάββας Σεφεριάδης,
Α.ΠΟ.Κ.Δ.Α: Στέλιος Βραχιόλογλου
Τ.Ι.Ε.Δ.Α: Στάθης Μακρίδης,
Εμπορικός Σύλλογος: Κώστας Χατζημιχαήλ,
Καφέ –Εστίαση: Γιώργος Αλαβάντας,
Τουριστικών Πρακτόρων: Λίτσα Καραμπατζάκη,
Θράκη Νετ: Ερμιόνη Αδαμίδου,
                     Βασίλης Ντινούδης,
Δέλτα Τηλεόραση: Τάσος Παλαιστίδης
                               Σάκης Βασιλούδιας.
Και ήταν μια άριστη παρέα και καλή εκπροσώπηση.

      Επιστρέψαμε την Παρασκευή το πρωί, κατάκοποι αλλά χαρούμενοι γιατί τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει καλός σκοπός, επιμελής προσπάθεια, πίστη και δυναμική, το μέλλον θα το δούμε αισιόδοξα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου